Retourbeleid

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. De Custom tekeningen zijn hierbij de wettelijke uitzondering, deze zijn niet te annuleren. 

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,99 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via customerservice@stackey.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Uitzonderingen op het retourbeleid zijn de Customer tekeningen (Custom House, Custom Car en andere Custom tekeningen). 

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met customerservice@stackey.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Uitzonderingen op het retourbeleid zijn de Customer tekeningen (Custom House, Custom Car en andere Custom tekeningen). 

Garantie

Stackey biedt de garantie dat onze tekeningen onbeschadigd worden geleverd, er kan helaas tijdens het vervoer altijd toch wat misgaan. Wanneer er een beschadiging bij uw geleverde tekening wordt waargenomen zullen wij dit altijd proberen op te lossen. U kunt hiervoor contact opnemen met customerservice@stackey.nl.

Oplevering en risico overgang

Zodra de gekochte tekening door de koper in ontvangst is genomen, gaat het risico over van verkoper naar koper. 

Toepasselijk recht en bevoegde rechter

Op al onze overeenkomsten is het Nederlands recht van toepassing, Het Weens koopverdrag is uitgesloten.

Advies nodig?

Neem contact met ons op via info@stackey.nl